Het beschermen van uw privacy is van cruciaal belang voor onze missie en onderneming. De volgende principes geven een overzicht van onze verplichtingen tegenover u.


We verkopen nooit uw gegevens.

We zullen uw gegevens nooit verkopen of verhuren of gebruikersprofielen van Seesaw maken om te verkopen. Ons bedrijfsmodel is eenvoudig: scholen en schooldistricten moeten betalen voor optionele extra functies bovenop ons gratis product.

Bekijk ons privacybeleid.


We adverteren nooit producten van derden in Seesaw.

We hebben in Seesaw geen belang bij advertenties van producten of diensten van derden. Nogmaals, ons bedrijfsmodel is eenvoudig: scholen en schooldistricten moeten betalen voor optionele extra functies bovenop ons gratis product. 

Bekijk onze kwalificatie in Common Sense Media, een classificatiesysteem van alle audiovisuele media voor minderjarigen, om te zien waarom gezinnen en scholen op Seesaw vertrouwen.


Wij zijn niet de eigenaar van de inhoud die u op Seesaw toevoegt.

Leerlingen en hun scholen zijn eigenaar het werk dat aan Seesaw wordt toegevoegd. Als u uw inhoud ergens anders wilt opslaan of een ander product wilt gebruiken, kunt u de inhoud die u op Seesaw hebt toegevoegd, naar uw computer of mobiele apparaat downloaden. Uw account kunt u ook op elk gewenst moment verwijderen en wij verwijderen permanent uw account en uw gegevens binnen 60 dagen (tenzij we verplicht zijn deze te bewaren onder de toepasselijke wetgeving).


Doorgaans is het werk van leerlingen alleen toegankelijk in het klaslokaal.

Leerkrachten bepalen wat wordt gedeeld en met wie. Geen enkel werk van leerlingen kan buiten het klaslokaal worden bekeken, tenzij leerkrachten ervoor kiezen om informatie te delen. Leerkrachten kunnen ervoor kiezen om gezinsleden van leerlingen uit te nodigen om het werk dat hun kind aan Seesaw heeft toegevoegd, te bekijken of om sommige zaken meer publiekelijk te maken (bijvoorbeeld op een Seesaw-blog).

Lees in Seesaw meer over privacycontroles voor leerkrachten en beheerders.


We gebruiken best practices uit de beveiligingssector ter bescherming van uw persoonlijke gegevens.

Seesaw neemt de bescherming van uw veiligheid en privacy serieus en we volgen de normen uit de industriële sector ter bescherming van de integriteit van uw informatie. Dit betekent dat we dingen doen zoals, het constant bieden van veilige communicatie met onze servers, het versleutelen van inhoud tijdens verzending en het regelmatig uitvoeren van beveiligingsaudits van derden om ervoor te zorgen dat uw informatie veilig is.

Lees meer over de stappen die we nemen ter bescherming van uw gegevens.


We zijn transparant over de manier waarop we uw persoonsgegevens verzamelen en behandelen.

Het is ons doel om ervoor te zorgen dat ons beleid gemakkelijk te begrijpen is. Ingeval iets wezenlijk verandert met onze privacypraktijken, zullen we stappen ondernemen om u hiervan op de hoogte te stellen, zoals een bericht via e-mail of de service zelf.


We voldoen aan de wetgeving inzake gegevensbeveiliging en privacy.

We voldoen aan Wij voldoen aan de Amerikaanse FERPA (Family Educational and Privacy Act), de Amerikaanse COPPA (Children’s Online Privacy and Protection Act), de EU-AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) de Canadese MFIPPA (Municipal Freedom of Information and Protection of Privacy Act) en de Australische privacywet. Ook hebben we de Amerikaanse National Data Privacy Agreement (NDPA) en de Student Privacy Pledge ondertekend, zodat u zich op uw gemak voelt bij het gebruik van Seesaw in de klas.

Bekijk per land onze privacy overeenkomsten voor studentengegevens.


 
 

Overige vragen? Bezoek ons Helpcentrum.